Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 6
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
YATE

YATE GR-823

Aragaz și grătar multifuncțional Cod: 159890
Vândut
Descriere
Aragazul este deosebit de util pentru călătoriile cu mașina, deoarece este mic, compact și ușor, astfel încât poate fi depozitat și ...
Descriere

YATE GR-823

Aragazul este deosebit de util pentru călătoriile cu mașina, deoarece este mic, compact și ușor, astfel încât poate fi depozitat și transportat cu ușurință în orice mașină. Datorită arzătorului mare (diametru de 11 cm), aragazul are o performanță ridicată și poate pregăti mâncare pentru întreaga familie. Tigaia mare și adâncă (39,5 cm) și plita pentru grătar (33,5 cm) oferă spațiu suficient pentru o cantitate mare de carne și legume. Tigaia și plita de grătar sunt acoperite cu email. De asemenea, pe aragaz pot fi folosite oale cu diametrul de până la 45 cm. Poate fi utilizat pentru gătit pe balcon sau pe terasa de acasă. Spre deosebire de grătarele cu cărbuni, acesta nu scoate fum și nu există riscul ca scântei fierbinți să zboare. Nu necesită prea multă curățare după fiecare grătar. Este mic și compact, dar foarte stabil. Pachetul include un aragaz, 3 picioare, o placă de grătar cu diametrul de 33,5 cm și o tigaie mare cu diametrul de 39,5 cm.
  • putere 3,55 kW

Specificaţii

Material
oțel, alamă
Greutate
4 kg
Cod produs
159890
Codul furnizorului
SN00203
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
YATE