Windson SET SĂGEȚI CU VÂRF MOALE

Set de săgeți (6652001605)

Descriere

Windson SET SĂGEȚI CU VÂRF MOALE

Săgețile Windson WOLF vor bucura orice jucător activ care decide să preia jocul în mâinile sale și să arate tuturor cum se joacă darts. Designul modern în  culori reci va înfrânge orice jucător și îți va da senzația de neînvins. Setul de săgeți WOLF, în afara faptului că arată bine, se țin foarte bine în mână și vor deveni instrumentul favorit pentru victorie.

  • pentru jucători avansați și profesioniști
  • săgețile au 4 părți: vârf moale, tijă de fier, aripioare și toc de plastic
  • conținutul ambalajului: 3x tijă metalică, 3 tocuri plastic, 6 vârfuri moi, 3 aripioare și un toc

Specificaţii

Cod producător WD-WOLF-SET
Greutatea 16 g
Material metal

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Windson SET SĂGEȚI CU VÂRF MOALE

Preţ: 63,99 Lei