Willard THEO

Pantaloni scurți bărbați (1212145941)

Descriere

Willard THEO

Pantaloni scurți de bărbați Willard THEO, adecvați pentru diferite activități sport în zilele de vară. Sunt pantaloni originali decorați cu imprimeu atractiv, confortabili la purtare. În cele două buzunare vei putea pune obiectele de mici dimensiuni de care ai nevoie.

  • material care își menţine forma un timp îndelungat
  • buzunare cu fermoar
  • talie elastică cu șnur pentru ajustare
  • imprimeu pe toată suprafața

Specificaţii

Numărul articolului 1212145941
Cod producător PMS944-B
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

164,99 Lei(45%) 89,99 Lei

LottoLOGO PANTS MID DB

179,99 Lei(38%) 109,99 Lei

HeadFRANCO

164,99 Lei(66%) 54,99 Lei

LottoSMART BERMUDA MEL JS

89,99 Lei(22%) 69,99 Lei

WillardHENRY

124,99 Lei(28%) 89,99 Lei

WillardHERK