Willard RANDY

Geantă acte (9191010879)

Descriere

Willard RANDY

Geantă modernă peste umăr Willard RANDY, concepută pentru stocarea diferitelor lucruri mărunte de care ai zilnic nevoie. Dispune de câteva buzunare și de curea de umăr ajustabilă.

  • capac cu buzunar cu fermoar
  • curea de umăr ajustabilă
  • 3 buzunare cu fermoar
  • buzunar pentru telefon

Specificaţii

Numărul articolului 9191010879
Cod producător RANDY_U9A
Material 100% poliester
Lățime 19 cm
Înălțime 26 cm
Adâncime 7 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

79,99 Lei

WillardRUBY

64,99 Lei(13%) 55,99 Lei

WillardDOCBAG 1

45,99 Lei

WillardRALF

45,99 Lei

WillardRALF