Willard LAIKA

Geacă de damă (JFPR746-8)

Descriere

Willard LAIKA

Geacă impermeabilă pentru femei Willard LAIKA cu căptușeală ușoară pentru posibilitate de utilizare universală. Dispune de cusături lipite, orificii metalice de ventilație la subraț și de fermoar principal acoperit cu protecție. Are glugă fixă și două buzunare frontale. Terminațiile mânecilor sunt ajustabile. Căptușeala este realizată din taft și un strat de material textil. Buzunarul interior este un bonus.
  • cusături lipite
  • orificii metalice de ventilație la subraț
  • fermoar principal acoperit
  • două buzunare frontale
  • glugă fixă
  • manșete ajustabile
  • buzunar interior
  • căptușeală din material textil și taft

Specificaţii

Cod producător JFPR746-8
Material 100% poliester
Căptușeală 65% poliester, 35% bumbac
Coloană de apă 5.000 mm
Respirabilitate 3.000 g/m²/24h

Evaluare

1

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
0
0
0
0
1

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Ana Maria Conan
19:58 14. 10. 2018
Evaluare:

Produsul a sosit la o săptămâna de la comanda. Tot ce se vede cu auriu este de fapt un galben muștar. Am comandat mărimea S și este uriașă, iar mânecile cu mult prea largi, încap doua mâini in loc de una, deși este o jacheta de primăvara, subțire și ar trebui sa fie mai skinny realizată, dar in fine. Dezamăgirea nu se oprește aici. Am comandat produsul cu 168 lei, Plus transport prin Fan courier încă 21 lei. Fiind uriașă, a trebuit sa o returnez. Am sunat in call center pt a ma asigura ca am înțeles bine politica de retur și sa aflu cu surprindere ca așa zisul formular de retur pe care mi l-au pus in colet era unul gresit, adică eu trebuia sa returnez produsul la o adresa la care magazinul fizic din București nu se mai afla de o buna perioada de timp. Domnul de la call center m-a invitat sa citesc, sa descarc ai sa printez eu formularul de retur de pe site. Și dacă mai credeați ca e suficient, ei bine nu. Mi s-a spus ca eu trebuie sa plătesc curierul și pt faptul ca returnez produsul, spunându-mi ca ei nu au contract cu un curier anume sa îmi trimită, ci eu trebuie sa ma descurc cu ce curier vreau. Drept urmare, pe formular fiind recomandați fan courier și dpd, am sunat la dpd și doamna mi-a spus tariful de transport : 45 lei, i-am spusa doamnei ca doar trimit un colet de dimensiuni mici din Brasov in București, mi se pare exagerat și mi-a raspuns ca ii pare rău, acesta e tariful. Nu m-am lăsat, am dat mail la sportisimo, am explicat ca mu se pare nejustificat ca trebuie sa dau atâția bani pe transport, doamna care mi-a raspuns la mail a spus ca ei nu suporta transportul decât dacă produsul are defect și ca nu îmi pot trimite un curier cu o plata mai mica de transport ca nu e vina lor ca nu îmi e buna jacheta, deci nu e cazul și ca nu se poate, ca transportul nu costa 45 lei...și poate nu am înțeles eu bine de la curier. Constatand ca nu am cu cine discuta și ca asta e țara in ca fericiti traimi, am găsit o prietena care pleacă la București și care poate returna produsul direct la magazin și pentru care voi aștepta înapoierea banilor 14 zile de la primirea coletului un Cehia! Deci superb!

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

89,99 Lei 99,99 Lei (10%)

WillardFELICITY

54,99 Lei 69,99 Lei (21%)

WillardFAIRY

54,99 Lei 64,99 Lei (15%)

WillardLINDA

Produse alternative

159,99 Lei 359,99 Lei (55%)

ALPINE PROAILWA

179,99 Lei 479,99 Lei (62%)

O'NeillPW TRANSIT JACKET

284,99 Lei 349,99 Lei (18%)

LoapFADETA

164,99 Lei 204,99 Lei (19%)

WillardMARIAMA

394,99 Lei 499,99 Lei (21%)

Under ArmourUNSTOPPABLE WOVEN ANORAK