Willard FOXIES

Bluză de femei (1133142150)

Descriere

Willard FOXIES

Hanorac de femei Willard FOXIES care va atrage atenția încă de la prima vedere cu imprimeul contrastant de pe partea din față și șnurul colorat. Hanoracul îl vei putea purta în oraș, în natură sau la diferite activități sport cu intensitate redusă. Mânecile și partea de jos sunt dotate cu manșete elastice pentru fixare sigură pe corp.

  • glugă fixă care se poate ajusta cu ajutorul șnurului
  • buzunar cangur
  • material care își menţine forma un timp îndelungat
  • imprimeu pe piept

Specificaţii

Numărul articolului 1133142150
Cod producător MFB889-9B
Material 65% poliester, 35% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

254,99 Lei(33%) 169,99 Lei

NikeNSW CREW CROP WSH

289,99 Lei(50%) 144,99 Lei

O'NeillLW LOVING THE CREW SWEATSHIRT

124,99 Lei(40%) 74,99 Lei

ReaperSATAWA

249,99 Lei(28%) 179,99 Lei

adidasW E CB FZ BOMB

289,99 Lei(60%) 114,99 Lei

LottoEVO SWEAT CROP PRT HD FT W