Willard CHARLES

Cămașă de bărbați (1119000109)

Descriere

Willard CHARLES

Cămașă de bărbați cu mâneci lungi Willard CHARLES, confecționată din bumbac, cu partea din spate din material dublu, Dispune de buzunar pe piept, de croială dreaptă și de material care își păstrează forma în timp. Este foarte plăcută la atingere și confortabilă la purtare.

  • buzunar la piept
  • partea din spate are formă anatomică
  • croială dreaptă
  • partea de jos este cu formă ergonomică
  • material cu tratament final special care face acest model mai plăcut la atingere

Specificaţii

Numărul articolului 1119000109
Cod producător KML951-A
Material 100 % bumbac

Evaluare

4

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
0
1
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
Silviu Ciochina
9:58 14. 2. 2020
Evaluare:

Am cumparat una acum o luna. O camasa basic la pret decent. Calitatea nu te impresioneaza, dar nici pretul nu te seaca la buzunar. Un minus este legat de culoare. In reaitate este un albastru inchis mult diferit decat arata in imaginea de prezentare.

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

334,99 Lei(38%) 204,99 Lei

O'NeillLM VIOLATOR FLANNEL SHIRT

249,99 Lei(60%) 99,99 Lei

VansELM