Willard AIA

Pantaloni 3/4 damă (1219028760)

Descriere

Willard AIA

Pantaloni mai scurți de trening Willard AIA, adecvați pentru timpul liber. Talia elastică cu posibilitatea de ajustare cu șnur se va adapta perfect pe forma corpului tău, iar în cele două buzunarele laterale vei putea pune obiectele de care ai nevoie.

  • talie elastică cu șnur de fixare
  • două buzunare
  • imprimeu pe partea stângă
  • material care își menține forma în timp

Specificaţii

Numărul articolului 1219028760
Cod producător PFB945-A
Material 65% poliester, 35% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

179,99 Lei(44%) 99,99 Lei

WillardRIO

37,99 Lei(7%) 34,99 Lei

Nike3PPK VALUE NO SHOW

54,99 Lei(36%) 34,99 Lei

WillardMAIDA

44,99 Lei(40%) 26,99 Lei

WillardTHOLO

34,99 Lei(14%) 29,99 Lei

WillardOREO

Produse alternative