Vans PRINT BOX

Maieu bărbați (1122031302)

Descriere

Vans PRINT BOX

Întâmpină vara cu acest maieu excelent de bărbați Vans PRINT BOX cu croială confortabilă și grafică distinctivă pe piept. Arată tuturor stilul tău personal. Bumbacul pur confortabil va fi apreciat de fiecare utilizator încă de la prima atingere. Acest model original va fi partenerul tău perfect în condiții meteorologice fierbinți. Nu mai aștepta, comandă acum acest model excelent de brand Vans.
  • croială confortabilă
  • decolteu rotund
  • tiv moale în zona gâtului
  • grafică elegantă pe piept
  • material confortabil din bumbac pur
  • manoperă de calitate

Specificaţii

Cod producător VA31EXBLK
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

284,99 Lei(49%) de la 144,99 Lei

O'NeillLM ROADTRIP SHORTS

299,99 Lei(25%) de la 224,99 Lei

VansCERUS LITE

Produse alternative

114,99 Lei(21%) 89,99 Lei

VansPRINT BOX

124,99 Lei(52%) de la 59,99 Lei

O'NeillLM NEOS TANKTOP

114,99 Lei(47%) de la 59,99 Lei

O'NeillLM OPTICAL ILLUSION TANKTOP

94,99 Lei(49%) de la 47,99 Lei

O'NeillLM FRAME TANKTOP