Vans OPEN ROAD

Maieu de damă (VA3IPHBLK)

Produse alternative

69,99 Lei 139,99 Lei (50%)

O'NeillLW RE-ISSUE AOP TANKTOP

109,99 Lei 139,99 Lei (21%)

NikeESSNTL TANK HBR W

39,99 Lei 89,99 Lei (55%)

LottoSENSE TANK CO W

Descriere

Vans OPEN ROAD

Iubim brandul Vans, dacă ești în aceeași situație ca și noi achiziționează-ți acest maieu perfect cu croială confortabilă și bretele mai late de femei Vans OPEN ROAD TANK. Cu siguranță vei aprecia logo-ul distinctiv imprimat pe piept care îți va oferi stil și bumbacul confortabil care te va surprinde foarte plăcut încă de la prima atingere. Vei arăta excelent. Îl poți asorta foarte ușor cu șort sau fustă. Depinde doar de alegerea ta personală. Fii modern, fii Vans!
  • croială confortabilă
  • bretele mai largi
  • logo Vans imprimat pe piept
  • decolteu rotund
  • confort maxim, 100% bumbac

Specificaţii

Cod producător VA3IPHBLK
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

de la 124,99 Lei 269,99 Lei (53%)

O'NeillLW ESSENTIALS 5 PKT SHORTS

109,99 Lei 179,99 Lei (38%)

HeadDAKOTA

224,99 Lei 299,99 Lei (25%)

VansWM CERUS LITE