Vans MN TRANSPLANT BACKPACK

Rucsac de bărbați (3311216231)

Descriere

Vans MN TRANSPLANT BACKPACK

Rucsac de bărbați Vans MN TRANSPLANT BACKPACK, prevăzut cu dotări practice, excelent pentru uz zilnic! Îl poți lua cu tine oriunde dorești. Este foarte rezistent iar numeroasele buzunare grantează că vei avea toate lucrurile stocate bine organizate. Un element modern și practic al acestui model îl reprezintă buzunarul separat, pe care îl poți prinde de rucsac sau folosi ca borsetă. Trebuie să ai acest rucsac original!
  • curea capitonată care se poate ajusta
  • organizator pentru pixuri și creioane
  • buzunar interior pentru laptop
  • buzunar detașabil, care poate fi purtat individual ca borsetă
  • închidere cu fermoar
  • curele pentru prinderea skateboardului
  • material rezistent
  • logo-ul mărcii
  • buclă pentru atârnare
  • spate respirabil

Specificaţii

Numărul articolului 3311216231
Cod producător VN0A3I6A97I1
Material 100% poliester
Lățime 30 cm
Înălțime 47 cm
Adâncime 10 cm
Greutate 9.72 kg

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Vans MN TRANSPLANT BACKPACK

Preţ: 424,99 Lei