Vans MN FULL PATCH BARBED

Tricou de bărbați (1112393035)

Descriere

Vans MN FULL PATCH BARBED

Tricou de bărbați Vans MN FULL PATCH BARBED, care va evidenția stilul tău personal. Croiala clasică cu motiv contrastant pe piept, materialul confortabil și manopera de calitate creează din acest tricou un model excepțional, perfect pentru purtare pe tot parcursul anului. Îl poți purta de exemplu la job sau la diferite ieșiri cu prietenii, de exemplu în club.

  • material confortabil
  • croială confortabilă
  • logo contrastant pe piept

Specificaţii

Cod producător VA3H5JATH
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

169,99 Lei 284,99 Lei (40%)

O'NeillLM ROADTRIP SHORTS

de la 224,99 Lei 299,99 Lei (25%)

VansCERUS LITE

25,99 Lei

WillardVICK

Produse alternative

de la 69,99 Lei 139,99 Lei (50%)

O'NeillLM SONIC T-SHIRT

de la 99,99 Lei 129,99 Lei (23%)

Under ArmourTEAM ISSUE WORDMARK

59,99 Lei 139,99 Lei (57%)

O'NeillLM O'N PHOTO T-SHIRT