Vans EU M COLORBLOCK TEE

Tricou de bărbați (1112392346)

Descriere

Vans EU M COLORBLOCK TEE

Tricou stilat de bărbați Vans EU M COLORBLOCK TEE, cu croială mai lejeră, design color, decorat cu logo de brand pe partea stângă a pieptului, adecvat pentru purtarea zilnică și ocazii speciale, de exemplu la diferite întâlniri cu prietenii. Completează-ți outfitul cu brandul lifestyle Vans!
  • guler pe gât
  • logo mic pe piept în partea stângă
  • design color interesant
  • bumbac confortabil și plăcut la atingere

Specificaţii

Numărul articolului 1112392346
Cod producător VA3CZDJGP
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

99,99 Lei(20%) de la 79,99 Lei

VansVANS OTW

309,99 Lei(32%) 209,99 Lei

ChampionCREWNECK T-SHIRT

124,99 Lei(24%) 94,99 Lei

adidasBOS FOIL

Vans EU M COLORBLOCK TEE

Preţ: 69,99 Lei