Vans CHECKS

Tricou damă (VA3IQ8705)

Produse alternative

114,99 Lei 159,99 Lei (28%)

VansBOULDER TOP

Descriere

Vans CHECKS

Tricou frumos de femei Vans CHECKS, decorat cu imprimeu de șah. Combinația culorilor negru-alb este mereu la modă. Model original, perfect pentru purtare pe tot parcursul anului. Manopera de calitate asigură că îl vei putea folosi mai multe sezoane la rând.

  • Imprimeu șah cool
  • material confortabil
  • croială confortabilă

Specificaţii

Cod producător VA3IQ8705
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

114,99 Lei 169,99 Lei (32%)

adidasM10 Q1 SHORT W

124,99 Lei 214,99 Lei (41%)

Alpine ProVIANA

224,99 Lei 299,99 Lei (25%)

VansWM CERUS LITE

25,99 Lei

WillardVICK

59,99 Lei 89,99 Lei (33%)

VansSLIPPED