Under Armour UA UNDENIABLE DUFFLE 3.0 LG

Geantă sport (9111036511)

Descriere

Under Armour UA UNDENIABLE DUFFLE 3.0 LG

Geantă sport spațioasă Under Armour UA UNDENIABLE DUFFLE 3.0 LG, confecționată din material Storm 1, care oferă protecție lucrurilor d-voastră. Compartiment principal spațios cu fermoar, buzunar lateral cu fermoar și buzunar interior. Buzunar interior pentru acte. Mânere confortabile pentru transport manual și curea lungă de umăr. Design contrastant cu logo contrastant.
  • tehnologie impermeabilă Storm1
  • buzunar integrat pentru stocarea încălțămintei
  • buzunar lateral cu fermoar
  • buzunar interior pentru acte

Specificaţii

Numărul articolului 9111036511
Cod producător 1300216-001
Material 100% poliester
Lățime 74 cm
Înălțime 30.5 cm
Adâncime 35 cm
Volum 82 l
Tehnologie UA STORM1

Tehnologii utilizate

UA STORM1

Material impermeabil conceput special. Este rezistent la ploaie și zăpadă, adecvat pentru antrenamente realizate pe orice vreme. 

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

499,99 Lei(33%) 334,99 Lei

Under ArmourHOVR RISE

139,99 Lei(21%) 109,99 Lei

Under ArmourHG ARMOUR SHORTY

54,99 Lei(9%) 49,99 Lei

OlympiaSTOPKY