Under Armour UA PURSUIT BTB P/O HOODY

Hanorac de bărbați (1132000024)

Descriere

Under Armour UA PURSUIT BTB P/O HOODY

Hanorac de bărbați Under Armour UA PURSUIT BTB P/O HOODY cu glugă, buzunar cangur și croială fitted, confecționat din material ușor Microthread care absoarbe transpirația și se usucă foarte rapid. Confortul este sporit și de tehnologia MTS, care sprijină evacuarea transpirației spre exteriorul materialului. Model original, dotat de tehnologia 4-way stretch pentru mobilitate mai bună în toate direcțiile. Fermoarele laterale simplifică îmbrăcarea și dezbrăcarea și mai mult de atât ventilează. Manșetele dispun de nervuri.
  • Fitted - croială pe corp pentru aspect modern, fără efect de compresie
  • material cu tehnologie UA MicroThread, care evacuează transpirația, se usucă rapid și nu se lipește de corp
  • fermoare laterale pentru o îmbrăcare mai ușoară
  • material confortabil, care evacuează transpirația
  • se usucă rapid
  • tiv elastic

Specificaţii

Numărul articolului 1132000024
Cod producător 1317416-001
Material 73% bumbac, 27% poliester
Greutate 571 g
Tehnologie MOISTURE TRANSPORT SYSTEM, 4-WAY STRETCH, THREADBORNE

Tehnologii utilizate

MOISTURE TRANSPORT SYSTEM

Tehnologie specială dezvoltată de marca Under Amour, care evacuează transpirația de la corp spre exteriorul îmbrăcămintei, datorită căreia se usucă mai repede și vă menține uscat.

4-WAY STRETCH

Structură ușoară care se extinde în lateral și vertical pentru mobilitate sporită și uscare rapidă.

THREADBORNE

Materialul unic ThreadBorne este esența inovației! Materialul din fibre inovatoare este proiectat pentru a se adapta mișcărilor tale - un nivel ridicat de elasticitate și recuperare fără utilizarea ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Under Armour UA PURSUIT BTB P/O HOODY

Preţ: 259,99 Lei