Under Armour TBORNE TRAIN GRPH TWIST SSC

Tricou de damă (1314026301)

Descriere

Under Armour TBORNE TRAIN GRPH TWIST SSC

Tricou de femei Under Armour TBORNE TRAIN GRPH TWIST SSC cu croială lejeră și mâneci scurte, confecționat din material unic Theadborne Siro, care este foarte ușor, foarte plăcut la atingere și foarte elastic, fără utilizarea elastomerilor. Acest material este ideal pentru activități sportive și purtare zilnică, asta pentru că oferă confortul necesar pe întreaga durată de purtare. Decolteul este realizat în formă de litera V. Designul elegant este completat de grafica Under Armour.
  • Loose - croială lejeră pentru libertate de mișcare și confort maxim
  • material adecvat pentru activități sportive și purtare zilnică

Specificaţii

Cod producător 1309895-001
Material 100% poliester
Fit liber
Tehnologie MOISTURE TRANSPORT SYSTEM, ANTI-ODOR, THREADBORNE SIRO

Tehnologii utilizate

MOISTURE TRANSPORT SYSTEM

Tehnologie specială dezvoltată de marca Under Amour, care evacuează transpirația de la corp spre exteriorul îmbrăcămintei, datorită căreia se usucă mai repede și vă menține uscat.

ANTI-ODOR

Tehnologie care vă menține în prospețime prin prevenire dezvoltării bacteriilor cauzatoare de miros neplăcut.

THREADBORNE SIRO

Material unic SIRO din familia ThreadBorne. Materialul este proiectat pentru a se adapta mișcării tale - un nivel ridicat de elasticitate și recuperare fără utilizarea elastomerului precum este de ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente