Under Armour MINI HEADBANDS

Banderole elastice damă (1286016-601)

Nu este în stoc

54,99 Lei cu TVA

Descriere

Under Armour MINI HEADBANDS

Banderole elastice pentru femei Under Armour MINI HEADBANDS (6PK) din material moale, adecvate pentru șuvițele de păr neastâmpărate nu doar pe durata activităților sportive. Materialul folosit este respirabil, evacuează transpirația, persistă uscat și ușor - asta pentru a-ți oferi confort pe întreaga durată a zilei. Nu vor aluneca niciodată datorită tivului de silicon, situat pe partea de dos. Setul conține 6 bucăți. Design cu logo Under Armour.
  • nu alunecă datorită tivului de silicon, situat pe partea din dos
  • set cu 6 buc

Specificaţii

Cod producător 1286016-601
Material 100% poliester
Lățime 1 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.