Under Armour HEAT ARM COMPR LONG

Tricou de bărbați (1308003991)

Descriere

Under Armour HEAT ARM COMPR LONG

Tricou compresiv bărbați HEAT ARM COMPR LONG cu mâneci lungi din material original Heatgear, este adecvat pentru toate activitățile sportive. Confortul maxim este garantat de tehnologia folosită și cusăturile lipite. Acest tricou compresiv este proiectat să fie al doilea strat de piele. Zonele cu panouri de ventilare poziționate strategic asigură o ventilație optimă.

 • cusături plate
 • material HeatGear pentru eliminarea transpirației
 • panouri de ventilație
 • design contrastant

Specificaţii

Cod producător 1257471-001
Material 84% poliester, 16% elastan
Tehnologie MOISTURE TRANSPORT SYSTEM, ANTI-ODOR, Compression, 4-WAY STRETCH, HeatGear, STRATEGIC VENTILATION, UPF PROTECTION

Tehnologii utilizate

MOISTURE TRANSPORT SYSTEM

Tehnologie specială dezvoltată de marca Under Amour, care evacuează transpirația de la corp spre exteriorul îmbrăcămintei, datorită căreia se usucă mai repede și vă menține uscat.

ANTI-ODOR

Tehnologie care vă menține în prospețime prin prevenire dezvoltării bacteriilor cauzatoare de miros neplăcut.

Compression

COMPRESIE PENTRU MAI MULTĂ ENERGIECroială foarte mulată, ca o a doua piele, menține musculatura în stare proaspătă și accelerează timpul de recuperare de după efortul fizic.

4-WAY STRETCH

Structură ușoară care se extinde în lateral și vertical pentru mobilitate sporită și uscare rapidă.

HeatGear

Un material cu respirabilitate unică, care elimină transpirația super rapid. Menține corpul răcoros, mai uscat și ușor. Conceput pentru temperaturi între 23 °C și 37+ °C.

STRATEGIC VENTILATION

Orificii de ventilație poziționate strategic în interiorul îmbrăcămintei. Prin ele se evacuează excesul de căldură produsă de organism. Oferă confort chiar și în condiții cu vreme fierbinte.

UPF PROTECTION

Protecție integrată împotriva razelor solare. Blochează razele UV-A și UV-B.

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
1
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
Sorin Dragomir
10:47 10. 10. 2018
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare
 • 18:29 26. 4. 2018

  Marius Roșca

  Am primit produsul este ok. In schimb ati uitat sa scate-ti sistemele de siguranta pe care le folositi. Norocul meu este ca a fost atasat de etichetele de pe bluza. Nu am avut acelasi noroc cu alte produse din comanda.

  Reacţie

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

59,99 Lei(23%) 45,99 Lei

MizunoTRAINING MID 3P

Produse alternative

289,99 Lei(31%) de la 199,99 Lei

Under ArmourCG ARMOUR MOCK

189,99 Lei(36%) 119,99 Lei

Under ArmourHG ARMOUR 2.0 LEGGING

209,99 Lei(30%) 144,99 Lei

Under ArmourHG ARMOUR 2.0 LEGGING

289,99 Lei(31%) 199,99 Lei

Under ArmourCG ARMOUR CREW

254,99 Lei(31%) 174,99 Lei

Under ArmourTBORNE VANISH LEGGIN