Under Armour FEATHERWEIGHT FLEECE FUNNEL

Hanorac damă (1305498-414)

Descriere

Under Armour FEATHERWEIGHT FLEECE FUNNEL

Hanorac subțire de femei Under Armour FEATHERWEIGHT FLEECE FUNNEL cu gât distinctiv și șnur pentru ajustare. Materialul confortabil și respirabil, folosit la fabricație, cu adaos de viscoză, menține corpul cald. Construcția acestui hanorac sport este proiectată pentru a oferi libertate maximă de mișcare și confort la purtarea zilnică și diferite activități sportive, la alegere. Mânecile cu elemente din material mesh sunt terminate în manșete elastice. Designul elegant este completat de logo decent Under Armour de culoare contrastantă.

  • Loose - croială lejeră pentru libertate de mișcare și confort maxim
  • material respirabil
  • panouri mesh pe mâneci
  • buzunar cangur
  • adecvat pentru activitățile sportive și purtare zilnică

Specificaţii

Numărul articolului 1305498-414
Cod producător 1305498-414
Material 53% bumbac, 24% poliester, 23% elastan
Tehnologie MOISTURE TRANSPORT SYSTEM

Tehnologii utilizate

MOISTURE TRANSPORT SYSTEM

Tehnologie specială dezvoltată de marca Under Amour, care evacuează transpirația de la corp spre exteriorul îmbrăcămintei, datorită căreia se usucă mai repede și vă menține uscat.

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
1
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
Carmen Hanc
13:37 15. 10. 2019
Evaluare:

Incantata de alegerea facuta

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente