MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

TRIMM CAMPA

Pantaloni schi damă (1227037081)

Descriere

TRIMM CAMPA

Pantalonii eleganți de schi pentru femei TRIMM CAMPA sunt confecționați din material foarte lucios, care, în combinație cu benzile elastice din lateral, se adaptează excelent siluetei tale și nu îți îngrădește libertatea de mișcare. Sunt adecvați, atât pentru sport, cât și pentru purtare zilnică. Croiala care se așează foarte bine pe corp îți va pune în evidență silueta feminină. Model original, prevăzut cu manșete de protecție împotriva zăpezii și cu fermoare în partea de jos.
  • material respirabil și rezistent la apă
  • manșete de protecție împotriva zăpezii în interior, situate în partea de jos a pantalonilor
  • manșetă de protecție împotriva zăpezii în interior

Specificaţii

Numărul articolului 1227037081
Cod producător CAMPA-GRAY
Material 100 % nailon
Căptușeală 100 % poliester
Izolație termică 100 % poliester
Membrană Triguard stretch 2 L membrane
Coloană de apă 6.000mm
Respirabilitate 5 000 g/m2/24h
Greutate 802 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

704,99 Lei(26%) 519,99 Lei

TRIMMRIDER LADY

529,99 Lei(22%) 409,99 Lei

TRIMMVASANA

549,99 Lei(23%) 419,99 Lei

TRIMMDARRA

549,99 Lei(23%) 419,99 Lei

TRIMMDARRA

479,99 Lei(27%) 349,99 Lei

TRIMMPANTHER LADY