Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 8
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
TREE FROG

TREE FROG PRO 2

Suport biciclete Cod: 115506
Vândut
Descriere
Modelul TreeFrog PRO 2, care poate transporta 2 biciclete (capacitate de încărcare totală de 40 kg) sau 1 e-bike (până la 27 kg), special ...
Descriere

TREE FROG PRO 2

Modelul TreeFrog PRO 2, care poate transporta 2 biciclete (capacitate de încărcare totală de 40 kg) sau 1 e-bike (până la 27 kg), special montată în centrul plăcii. Placa din policarbonat cu două straturi a modelului Pro 2 are 4 ventuze de aspirare TreeFrog, fiecare cu o capacitate de 110 kg, 2 suporturi pentru furcă și 2 suporturi pentru roțile din spate. Suporturile universale de furcă de 9- 15x100mm se potrivesc în siguranță fie cu 2 quickdraw-uri standard de 9mm, fie cu furci de 15x100mm (funcționează cu distanțierul nostru Boost cu biciclete de munte de 15x110mm). Seria Pro este disponibilă cu diferite dimensiuni de 12 mm, 15 mm și 20 mm de axă fixă. (Inclusiv unul pentru furca Lefty) Este o alegere excelentă pentru cupluri, pentru toate mașinile și poate fi montat pe acoperiș, pe hatchback sau pe parbrizul din spate.

  • poate transporta 2 biciclete (sarcină totală 40 kg)
  • sau 1 e-bike (până la 27 kg)
  • 2 suporturi pentru furci și 2 pentru roțile din spate
  • poate fi montat pe acoperiș, pe hatchback sau pe parbrizul din spate

Specificaţii

Cod produs
115506
Codul furnizorului
MP0002
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
TREE FROG