Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 9
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
TREE FROG

TREE FROG ELITE 1

Suport biciclete Cod: 115503
Vândut
Descriere
TreeFrog ELITE 1, care poate transporta 1 bicicletă (până la 12 kg), include o placă de policarbonat cu un singur strat cu 3 ventuze ...
Descriere

TREE FROG ELITE 1

TreeFrog ELITE 1, care poate transporta 1 bicicletă (până la 12 kg), include o placă de policarbonat cu un singur strat cu 3 ventuze TreeFrog, fiecare cu o capacitate de 110 kg, un suport pentru furcă și un suport pentru roata din spate cu fixare Velcro. Suportul Elite 1 este recomandat pentru bicicletele de șosea / triatlon, gravel bike sau ciclocros. Nici o bicicletă de munte sau e-bike nu poate fi transportată pe suportul Elite! Suportul universal pentru furcă poate transporta în siguranță fie o furcă standard de 9 mm cu eliberare rapidă, fie o furcă de 15x100 mm, fără a fi nevoie să deconectezi suporturile pentru furcă! De asemenea, este disponibil cu un suport de furcă cu ax fix de 12 x 100 mm, pentru bicicletele cu frâne pe disc de șosea / triatlon. Nu este disponibil cu ax fix de 15 x 110mm sau 20 x 110mm și cu suport de furcă Lefty! Modelul Elite 1 este o alegere excelentă pentru călătorii pentru curse, antrenamente sau pentru a fi folosit la o mașină închiriată.

  • ROAD, TT, GRAVEL, CYCLOCROSS
  • capacitate de încărcare de 110 kg
  • suport universal pentru furci
  • pentru utilizare la o mașină închiriată

Specificaţii

Cod produs
115503
Codul furnizorului
ME0001
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
TREE FROG