MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Topeak MINI 20 PRO WITH A CASE

Scule de bicicletă (7499145101)

Descriere

Topeak MINI 20 PRO WITH A CASE

Uneltele Topeak au 20 de funcții într-un singur corp robust din aluminiu. Uneltele din oțel călit de foarte bună calitate vă vor fi de folos foarte mulți ani. Uneltele sunt ideale pentru curse de anduranță, antrenament și călătorie. Unealta pentru foaia de angrenaj este compatibilă cu toate tipurile de foi, de la cele cu o viteză la cele cu 10 viteze și buloane tubulare. Uneltele sunt furnizate într-o cutie practică din neopren.
  • chei hexagonale: 2/2-L/2,5/3(2 buc.)/4/5/6/8/10 mm
  • chei dinamometrice și torx
  • două șurubelnițe Phillips
  • șurubelniță clasică plată
  • nituitor

Specificaţii

Numărul articolului 7499145101
Cod producător TT2536S
Material aluminiu, oțel călit
Dimensiuni 76 x 42 x 18 mm
Greutatea 151 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Topeak MINI 20 PRO WITH A CASE

Preţ: 149,99 Lei