MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Topeak DEFENDER M1-M2 SET MTB

Apărătoare bicicletă (7499145164)

Descriere

Topeak DEFENDER M1-M2 SET MTB

Set apărătoare pentru bicicleta Topeak cu sistem de fixare rapidă. Ideale pentru protecție împotriva umezelii și noroiului. Montarea este foarte facilă - în interval de câteva secunde. Sistemul de fixare se adaptează țevilor de șele cu diametru între 25,4 - 34,9mm. Aripile sunt reglabile - complet ajustabile la înălțime și unghi. Cele două brațe oscilante permit fixarea apărătoarelor și pe bicicletele cu furcă sau adaptarea apărătoarei în timpul utilizării genții de șa. Suprafața inferioară foarte lustruită ajută la prevenirea acumulării murdăriei.
  • sistem de fixare rapidă
  • profil lat pentru o acoperire maximă
  • două brațe oscilante
  • adecvate pentru jante cu mărimea de 26 inch

Specificaţii

Numărul articolului 7499145164
Cod producător TC9619
Material plastic injectat, foarte rezistent
Dimensiuni M1: 600 x 100 x 120 mm, M2: 400 x 100 x 120 mm
Greutatea M1: 190 g /M2; 230 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

Topeak DEFENDER M1-M2 SET MTB

Preţ: 184,99 Lei