The North Face WARM L/S ZIP NECK W

Lenjerie intimă damă (T0C218JK3)

Produse alternative

389,99 Lei(20%) 309,99 Lei

OdloSUW BOTTOM PANT

419,99 Lei(9%) 379,99 Lei

DevoldWOOL MESH WOMAN HALF ZIP NECK

269,99 Lei(25%) 199,99 Lei

Ulvang50FIFTY 2.0 W

Descriere

The North Face WARM L/S ZIP NECK W

Tricou funcțional de femei, fără cusături The North Face WARM L/S ZIP NECK cu mâneci lungi, care oferă protecție termică excelentă în condiții cu vreme rece. Fibrele tubulare încorporate în două straturi oferă protecție termică suficientă, sunt ușor de întreținut și se usucă ușor. Model original cu fermoar scurt 1/4 pentru simplificarea îmbrăcării.
  • design seamless fără cusături
  • adecvat pentru purtare în vreme rece

Specificaţii

Numărul articolului T0C218JK3
Cod producător T0C218JK3
Material 100% HyActive™ polipropilenă
Greutate 160 g
Tehnologie HYACTIVE

Tehnologii utilizate

HYACTIVE

Material pentru stratul funcțional de bază. Oferă căldură în condiții cu vreme rece și evacuează eficient transpirația excesivă. Dispune de structură specială și diferite variante pentru sarcina ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.