The North Face BASE CAMP WALLET

Portofel (NF00CE69EK8)

Produse alternative

184,99 Lei(24%) 139,99 Lei

RoxyOOPSIE DAISY J

144,99 Lei(24%) 109,99 Lei

RoxyHAZY DAZE J WLLT

Descriere

The North Face BASE CAMP WALLET

Portmoneu rezistent și stilat The North Face BASE CAMP WALLET - este durabil și îndeplinește toate cerințele unui portofel de calitate. Un accesoriu excelent pe care trebuie să îl ai.
  • buzunar cu fermoar și velcro
  • buzunar transparent ID fără conținut de PVC
  • accesoriu stilat

Specificaţii

Numărul articolului NF00CE69EK8
Cod producător NF00CE69EK8
Material 300D neftalați TPE laminat, 420D nailon
Lățime 19 cm
Înălțime 12 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente