Swix MYRENE W

Pantaloni sport stilați de ski damă (1283002912)

Descriere

Swix MYRENE W

Te vor încălzi și îți vor oferi confortul necesar în zilele reci. Sunt ideali pentru orice activitate. Model original Swix MYRENE, realizat din material moale și elastic, cu croială anatomică, care permite o purtare foarte ușoară sub alte straturi de îmbrăcăminte. Talia lată se fixează bine și ferm pe corp. Cusăturile sunt plate. Acești pantaloni excepționali sunt disponibil în mai multe designuri și variante colore. Dispun de croială atletică.
  • talie lată pentru un fit pe corp perfect
  • cusături plate
  • croială atletică

Specificaţii

Numărul articolului 1283002912
Cod producător 29008.10093
Material Compoziția materialului: microfleece elastic: 93% poliester, 7% spandex

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

229,99 Lei(26%) 169,99 Lei

NikeFAST TGHT

254,99 Lei(17%) 209,99 Lei

KlimatexLINA

219,99 Lei(50%) 109,99 Lei

Russell AthleticPANEL LEGGING