Swix BLIZZARD HYBRID

Vestă sport (1196017577)

Descriere

Swix BLIZZARD HYBRID

Vesta Swix BLIZZARD HYBRID este ideală pentru folosire ca strat de mijloc în condiții cu vreme rece. O poți combina cu geci rezistente la vânt pentru mai mult confort termic sau o poți îmbrăca individual în afara sezonului principal. Dispune de proprietăți izolatoare excelente și de greutate redusă.
  • lână / poli-fleece periat în interior
  • izolație Thermolite

Specificaţii

Cod producător 11761.75100
Material 88% poliester, 12% lână
Greutate 290 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

359,99 Lei(19%) 289,99 Lei

Under ArmourTBORNE VANISH VEST

289,99 Lei

InstinctPX

219,99 Lei(18%) 179,99 Lei

KlimatexMAIK

Swix BLIZZARD HYBRID

Preţ: 334,99 Lei