Störrvik ST840

Ochelari de soare (9511141056)

Mărime: UNI
UNI
În stoc - Informații despre livrare

69,99 Lei cu TVA

Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

Störrvik ST840

Vrei să arăți stilat și tot odată să-ți împrospătezi outfitul? Atunci achiziționează-ți acești ochelari de soare Stoervick ST840. Sunt perfecți pentru tine. Dovediți că aveți stil!

  • aspect interesant și modern
  • manoperă de calitate
  • logo imprimat pe lentile

Specificaţii

Numărul articolului 9511141056
Cod producător ST840
Cadru metal
Filtru UV 400

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

43,99 Lei

AressUMAR

49,99 Lei(50%) de la 24,99 Lei

WillardIREN

89,99 Lei(50%) 44,99 Lei

AressORLA

26,99 Lei

WillardMIANA