Stiga SNOWRACER SX PRO

Bob ski (8622003520)

Descriere

Stiga SNOWRACER SX PRO

Bob schi Snowracer SX PRO excelent pentru distracțiile din perioada iernii atât pentru copii, cât și pentru adulți. Snowracer SX PRO este stabil și ușor de condus, care oferă un nou standard de ski bob. Curve Ski System (formă carving în partea din față) pentru o manevrare mai ușoară și mai rapidă. Dispune de twin-tip (spate mai ridicat) care oferă distracție maximă pe pârtie. Frâne de oțel care ajută la oprirea rapidă. Ghidonul este confecționat din material antiderapant și dispune de mânere cu spumă pentru siguranță sporită. cadrul este confecționat din metal și este foarte rezistent. Scripetele automatic permite o tragere foarte confortabilă a skibobului. Firma suedeză STIGA este specializată în producerea de Snowracer din anul 1970. Este unul dintre cele mai de succes produse din istoria STIGA. Anual se vând peste 200.000 de buc.

  • cripete automatic pentru o tragere foarte confortabilă a skibobului
  • Curve Ski Systém pentru control mai bun
  • schiuri twin-tip

Specificaţii

Cod producător 500
Greutate admisă 80 kg
Greutate bob 6 kg
Dimensiuni 120 x 52 x 36 cm (înălțime ghidon 21 cm)

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

344,99 Lei 524,99 Lei (34%)

Alpine ProCHUPO 2

229,99 Lei 359,99 Lei (36%)

Hi-TecLADY SAFI

144,99 Lei

WillardTINKA

164,99 Lei 334,99 Lei (50%)

Alpine ProARYNA

Produse alternative

69,99 Lei 89,99 Lei (22%)

StigaPACER BRAKE

714,99 Lei 894,99 Lei (20%)

StigaSNOWRACER SX PRO