Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Stiga

Stiga SNOWRACER COLOURS PRO

Schibob Cod: 115261
Vândut
Descriere
Snowracer COLOUR PRO este un skibob stabil și ușor de manevrat, care aduce controlul și manevrabilitatea skibob-ului la un nivel superior. ...
Descriere

Stiga SNOWRACER COLOURS PRO

Snowracer COLOUR PRO este un skibob stabil și ușor de manevrat, care aduce controlul și manevrabilitatea skibob-ului la un nivel superior. Volanul este echipat cu material antiderapant pentru o mai mare siguranță și o manevrare mai confortabilă. Sistemul Curve Ski System (forma de schiului din față) permite un control mai bun al skibob-ului și o deplasare mai rapidă. Skibob-ul este echipat cu schiuri twin-tip (capete ridicate), ceea ce permite să te bucuri de distracție maximă în timpul coborârii în freestyle. Frânele din oțel de înaltă calitate asigură oprirea rapidă. 

Cadrul este fabricat din material metalic solid pentru o durabilitate excelentă. Troliul automat permite un confort maxim atunci când tragi skibob-ul. Compania suedeză STIGA este specializată în producția de Snowracers din 1970. Este unul dintre cele mai de succes produse din istoria STIGA. Anual se vând peste 200.000 de buc.

  • volanul este echipat cu material antiderapant
  • Curve Ski System (forma specială a schiului din față)
  • este echipat cu schiuri twin-tip (capăt ridicat)
  • frâne de oțel de calitate
  • troliu automat

Specificaţii

Construcţie
metalic
Greutate suportată
80 kg
Dimensiuni
120x52x36 cm
Greutate
6 kg
Cod produs
115261
Codul furnizorului
559
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 1
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Stiga