Stiga SNOWKICK

Trotinetă zăpadă (8622003523)

Mărime: NS
NS
În stoc - Informații despre livrare

259,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
314,99 Lei   Economisiți: 55,00 Lei (17 %)
Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

Stiga SNOWKICK

Trotinetă de zăpadă Stiga , o noutate de care copii se vor bucura la maxim. Acest model hibrid cu design între snowboard și trotinetă, oferă modalități noi de petrecere a iernii. Trotineta SNOWKICK este fabricată de compania suedeză STIGA, care, din 1957, este cunoscută pentru produsele sale de înaltă calitate și se bazează pe precizie - și a celor mai mici detalii. Dispune de construcție foarte ușoară și tot odată rezistentă, realizată din aluminiu și oțel. Această combinație de materiale permite o manevrare foarte ușoară și asigură rezistența sporită a construcției. Curve Ski System (formă carving în partea din față) pentru o manevrare mai ușoară și mai rapidă. Ghidonul este completat cu mânere capitonate, dotate cu tratament anti-alunecos și se poate ajusta la trei înălțimi diferite. SNOWKICK se pliază ușor asigurând astfel un transport mai ușor.
  • construcție foarte ușoară și tot odată rezistentă, realizată din aluminiu și oțel
  • permite o manevrare foarte ușoară și asigură rezistența sporită
  • mânere capitonate care nu alunecă
  • produs recomandat copiilor cu vârsta de peste 5 ani

Specificaţii

Numărul articolului 8622003523
Cod producător 506
Greutatea 2,3 kg
Înălțime ajustabilă 77, 87 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

369,99 Lei(40%) 219,99 Lei

StigaSNOWPOWER

314,99 Lei(17%) 259,99 Lei

StigaSNOWKICK

314,99 Lei(17%) 259,99 Lei

StigaSNOWKICK

519,99 Lei(32%) 349,99 Lei

StigaSNOWRIDER

554,99 Lei(26%) 409,99 Lei

Gizmo RidersSKIDRIFTER MONSTER