Spokey FITBALL III 65 CM

Minge gimnastică (K920937)

Descriere

Spokey FITBALL III 65 CM

Minge gimnastică SPOKEY FITBALL III cu circumferință de 65 cm, furnizată cu pompă mică care asigură o umflare facilă și rapidă a mingii. Acest produs sport este conceput din materiale de calitate superioară și în același timp este rezistent la alunecare. Efectul este suplimentar întărit de curele anti-alunecare în jurul întregii circumferințe a mingii. Datorită acestor aspecte, antrenamentele sunt mai sigure.
Mingea poate fi folosită atât în birou, precum și pentru întărirea întregului corp și mai mult, poate fi utilizată aproape oriunde. Ideală pentru antrenamentele realizate în casă sau pentru reabilitare. Are un efect pozitiv asupra simetriei staturii și a condiției utilizatorului. De asemenea, ajută la arderea excesului de grăsime.
  • sistem ANTI-BURST (în caz de supra presiune, permite aerului să iasă)
  • pompă inclusă în pachet
  • material de calitate
  • tratament antiderapant

Specificaţii

Cod producător K920937
Material PVC
Greutate admisă 300 kg
Diametru 65 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

144,99 Lei

LoapFUNK RAVI

1 699,00 Lei 2 249,00 Lei (24%)

SuuntoSPARTAN SPORT HR

269,99 Lei 389,99 Lei (30%)

NikeAIR BELLA TR

49,99 Lei 99,99 Lei (50%)

LottoINDY VI TEE W

159,99 Lei 214,99 Lei (25%)

NikeDSTNCE 2IN1 SHORT 7IN