Spokey ENDOW 20

Vestă cu greutăți (K921009)

Produse alternative

Descriere

Spokey ENDOW 20

Vestă cu greutăți Spokey ENDOW 20 kg, ideală ca accesoriu de completare pentru alergare. Datorită greutăților de care dispune, antrenamentele vor fi mai intensive, ceea ce va îmbunătăți performanțele tale. Este o vestă sport confecționată din material confortabil la atingere, care se poate ajusta pe părțile laterale pentru o fixare mai bună pe corp, ca confortul în timpul alergării să fie mai bun.

  • buzunarele pentru greutăți sunt cu velcro pentru acces ușor în interior și închidere sigură
  • adecvată pentru antrenamente cu intensitate mai ridicată sau alergare
  • posibilitatea de reglare a greutății

Specificaţii

Numărul articolului K921009
Cod producător K921009
Material 80% bumbac, 20% elastan
Greutate 20 kg

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.