Speedo AURASHEEN PRINTED 1 PIECE

Costum de baie întreg damă (1255010930)

Descriere

Speedo AURASHEEN PRINTED 1 PIECE

Costum de baie dintr-o singură piesă pentru femei Speedo AURASHEEN PRINTED 1 PIECE într-o combinație de culori elegante alb-negru. Este confecționat dintr-un material care conturează forma trupului și face astfel să iasă în evidență curbele armonioase feminine. De asemenea, sunt extrem de plăcute, foarte stabile și ferme. Materialul MaxFit garantează rezistență excelentă la clor și la raze solare.
  • croială îngustă
  • bretele ajustabile
  • croială specială
  • Garantează rezistență excelentă la clor și la raze solare.

Specificaţii

Cod producător 68-11823D207
Material 69 % nailon, 31 % elastan (LYCRA® XTRA LIFE™)

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Speedo AURASHEEN PRINTED 1 PIECE

Preţ: 319,99 Lei