Speedo 2PIECE TAPER TRIANGLE MEDIUM LEG

Costum de baie damă (8-068377066)

Descriere

Speedo 2PIECE TAPER TRIANGLE MEDIUM LEG

Costum de baie din două piese Speedo 2PIECE TAPER TRIANGLE MEDIUM LEG, cu șnururi de ajustare și cupe triunghiulare. Confortul la purtare este garantat.

  • design simplu
  • logo futurist
  • aspect stilat

Specificaţii

Cod producător 8-068377066
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

de la 69,99 Lei 139,99 Lei (50%)

O'NeillFW 3 STRAP DITSY FLIP FLOPS

de la 59,99 Lei 109,99 Lei (45%)

O'NeillLW ESSENTIALS T-SHIRT

79,99 Lei 124,99 Lei (36%)

O'stylePROSOP

36,99 Lei

ArcoreWACO

49,99 Lei 84,99 Lei (41%)

O'NeillBM POCKETBOOK WALLET