Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
SP Connect

SP Connect BIKE II UNIVERSAL CASE

Suport telefon Cod: 54406
Culoare Negru
Mărime os

Livrare în circa 5-7 zile lucrătoare în 48 magazine

Disponibilitate în magazin

De la 8.2. la 13.2. cu transportatorii noștri

Livrare
144,99 Lei
Descriere
Fixează într-o secundă telefonul tău pe bicicletă cu ajutorul suportului SP BIKE BUNDLE și bucură-te de accesul facil la aplicații, ...
Descriere

SP Connect BIKE II UNIVERSAL CASE

Fixează într-o secundă telefonul tău pe bicicletă cu ajutorul suportului SP BIKE BUNDLE și bucură-te de accesul facil la aplicații, playlisturi și navigare. 

Acest set este conceput special pentru iubitorii ciclismului și include un disc cu lipici 3M și un element de montaj Universal Bike Mount pe care se poate monta cu ușurință pe ghidon sau pe cadrul bicicletei. Poți utiliza SP Universal Bike Mount în două moduri: fie cu un brațul înclinabil, datorită căruia poți poziționa smartphone-ul cum vrei, sau fără braț, ca un suport cu profil scăzut. Smartphonul care are Universal Interface se poate fixa în siguranță în suport rotind-ul cu 90 °.

  • SP UNIVERSAL INTERFACE - Placă universală adezivă cu sistem de blocare MicroRail, care poate fi lipită cu ușurință și siguranță pe carcasa sau corpul telefonului, difuzorului, băncii de alimentare sau oricărui alt dispozitiv în orice moment. Adezivul 3M ™ VHB ™ este o garanție a calității, astfel încât puteți fi sigur că Interfața rămâne fixată.SP UNIVERSAL BIKE MOUNT - se poate fixa pe orice ghidon sau cadru cu un diametru cuprins între 22 și 32 mm. Suportul poate fi fixat în două moduri - cu sau fără braț. Ambele variantepot orienta smartphone-u orizontal și verticală.cu braț înclinabil
  • orientare verticală sau orizontală

Specificaţii

Cod produs
54406
Codul furnizorului
7499147627
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.
Comentarii 0
Comentarii
Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.
Despre brand
SP Connect