Știai că poți afișa un meniu cu produsele aflate în magazinul tău preferat?  │  Voi seta mai târziu
Filtrează
Filtrează
Ofertă produse
Branduri
Preţ
 Lei
 Lei
Culoare
3
Lungime Lungime

Accesorii snowboard de bărbați

Filtrează
Filtrează după: Îți recomandăm
Filtrează după
3 Produse
De ce apar primele aceste produse?
Îl clasificăm în funcție de numărul de comenzi, evaluare, sezon și alți parametri. Află mai multe.
Husă snowboard Husă de snowboard pentru femei Reaper S-CARRY cu curea de umăr detașabilă. 33 Reaper S-CARRY 156
119,99 Lei
Husă snowboard Husă de snowboard Reaper S-CARRY cu curea de umăr detașabilă. 15 Reaper S-CARRY 165
159,99 Lei
Husă de snowboard Reaper S-CARRY cu curea de umăr detașabilă. 112 Reaper S-CARRY 165
119,99 Lei
Accesorii snowboard de bărbați

Chiar și un snowboard are nevoie de o serie de accesorii. Acestea includ o husă pentru placă, uneltele necesare și, eventual, un rucsac pentru toate lucrurile esențiale.

 

Alege-ți rucsacul de snowboard perfect

Rucsacul de snowboard este un accesoriu esențial pentru orice pasionat de snowboard. Acesta te va ajuta să îți transporti echipamentul și să te simți confortabil pe pârtie. În acest articol, vom discuta despre cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont atunci când alegi un rucsac de snowboard.

Tipuri de rucsacuri de snowboard

Există două tipuri principale de rucsacuri de snowboard: rucsacuri de bază și rucsacuri avansate. Rucsacurile de bază sunt potrivite pentru schiorii și snowboarderii începători, care au nevoie de un rucsac simplu pentru a transporta echipamentul. Rucsacurile avansate sunt potrivite pentru schiorii și snowboarderii experimentați, care au nevoie de un rucsac mai spațios și cu mai multe caracteristici.

Caracteristici ale rucsacurilor de snowboard

Atunci când alegi un rucsac de snowboard, este important să iei în considerare următoarele caracteristici:

  • Volum: Rucsacul trebuie să fie suficient de mare pentru a transporta echipamentul tău. În general, rucsacurile de snowboard au un volum cuprins între 20 și 35 de litri.
  • Construcție: Rucsacul trebuie să fie durabil și să reziste la uzura de pe pârtie.
  • Sistem de prindere: Sistemul de prindere trebuie să fie confortabil și să îți permită să îți transporti echipamentul în siguranță.
  • Caracteristici suplimentare: Unele rucsacuri de snowboard au caracteristici suplimentare, cum ar fi buzunare pentru obiecte personale, compartimente pentru schiuri sau snowboard sau un sistem de hidratare.

 

Alege și tu snowboard bag. Pe Sportisimo.ro avem pentru tine rucsac snowboard și piese legaturi snowboard sau vino în unul din magazinele noastre!

S-ar putea să te intereseze: Bocanci de snowboard | Genți pentru clăpari de schi și snowboard | Protecții pentru snowboard, pentru coloana vertebrală