Smartwool SMARTLOFT 60 SKIRT W

Fustă de damă (B14079-003)

Produse alternative

589,99 Lei

MalojaVIOLAM

344,99 Lei(28%) 244,99 Lei

ColumbiaPOWDER LITE SKIRT

219,99 Lei(40%) 129,99 Lei

ALPINE PROGRACE 2

419,99 Lei

SwixMENALI

Descriere

Smartwool SMARTLOFT 60 SKIRT W

De ce să nu porți fustă și în perioada iernii? Fustă izolată termic Smartwool SMARTLOFT 60 SKIRT W, cu izolație termică din lână reciclată pentru căldură constantă, pe întreaga durată de purtare. Lâna Merino încălzește excelent, ceea ce va aprecia fiecare doamnă și domnișoară în zilele reci. Mai mult de atât este rezistentă la transpirație și miros neplăcut. Stratul exterior din nailon este tratată cu tehnologia DWR, care respinge apa și protejează din exterior de condițiile meteorologice nefavorabile. Este funcțională și tot odată frumoasă.
  • material plăcut în contact cu pielea
  • confortabilă
  • manoperă de calitate
  • accesoriu vestimentar, adecvat pentru vreme rece
  • rezistență la vânt
  • buzunar ascuns în talie

Specificaţii

Numărul articolului B14079-003
Cod producător B14079-003
Material 100% nailon
Căptușeala 46% poliester, 38% lână Merino, 16% elastan
Tehnologie Wind Protection
Tehnologie DWR, Lână merino

Tehnologii utilizate

DWR

Materialul DWR (Durable Water Repellency) îmbunătățit, are un strat special de înveliș care este impermeabil. Picăturile de apă sau zăpadă, se scurg imediat din material. Datorită ...

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.