Smartwool MERINO 150 BASE BOTTOM M

Lenjerie intimă bărbați (B14043-001)

Produse alternative

389,99 Lei(20%) 309,99 Lei

OdloPERFORMANCE BLACKCOMB SUW PANT

354,99 Lei(54%) 159,99 Lei

OdloSEAMLESS WARM PANT

Descriere

Smartwool MERINO 150 BASE BOTTOM M

Pantaloni confortabili și de calitate pentru bărbați Smartwool MERINO 150 BASE BOTTOM M, ideali pentru purtare de exemplu sub pantaloni de schi sau la diferite activități sportive, realizate în perioada iernii. Reglează temperatura corpului, sunt rezistenți la mirosuri neplăcute și respirabili. Confortul la purtare este garantat.
  • material plăcut în contact cu pielea
  • manoperă de calitate și confortabilă
  • elastic mai lat în talie pentru confort sporit
  • reglează temperatura corpului
  • respirabili

Specificaţii

Numărul articolului B14043-001
Cod producător B14043-001
Material 87% lână Merinos, 13% nailon
Tehnologie Core Spun
Tehnologie Lână merino

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.