Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
SHARP SHAPE

SHARP SHAPE ECO YOGA MAT SPACE

Saltea de yoga Cod: 131228
Vândut
Descriere
Salteaua de yoga Sharp Shape ECO YOGA MAT SPACE din microfibră și piele întoarsă are un design unic, cu un logo imprimat, care se ...
Descriere

SHARP SHAPE ECO YOGA MAT SPACE

Salteaua de yoga Sharp Shape ECO YOGA MAT SPACE din microfibră și piele întoarsă are un design unic, cu un logo imprimat, care se potrivește perfect cu stilul tău. După antrenament, salteaua se rulează rapid și se prinde cu ușurință cu ajutorul unei benzi inclusă în preț, pentru ca tu să o poți transporți într-un mod confortabil. Salteaua nu alunecă pe podea datorită stratului de contact din cauciuc natural. Bineînțeles, materialul nu este toxic și nu conține ftalați, PVC, silicon și clor și este certificat SGS-REACH. În plus, are proprietăți de absorbție foarte bune - cu cât transpiri mai mult, cu atât aderența crește. După terminarea exercițiilor șterge-o cu o lavetă umedă și puțin detergent lichid și las-o la uscat într-un mediu ventilat. De asemenea, se poate spăla separat în mașina de spălat, folosind un program delicat, în apă rece, fără înălbitor, cu puțin detergent. Depozitează salteaua cu imprimeul în sus, într-un loc ferit de umezeală și raze solare.

  • design frumos modern
  • certificat SGS-REACH
  • cureau pentru transport este inclusă

Specificaţii

Material
strat superior: microfibre din piele întoarsă
Material 1
strat inferior: 100 % cauciuc natural
Lățime
61 cm
Lungime
183 cm
Greutate
2.5 kg
Cod produs
131228
Codul furnizorului
JI0321
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
SHARP SHAPE