Sensor THERMO

Tricou funcțional bărbați (1112393542)

În stoc

Livrarea în 5 zile lucrătoare

Dacă unul dintre produse nu se află la depozitul central timpul de expediere se poate prelungi.

164,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
234,99 Lei   Economisiți: 70,00 Lei (29 %)
Cantitate

  Garanţia originalităţii

În lista de cumpărături

Descriere

Sensor THERMO

Tricou funcțional Sensor THERMO, conceput special pentru cei sensibili la frig. Materialul folosit dispune de proprietăți funcționale excelente, evacuează transpirația eliberată de corp și este termoizolant. Utilizarea fibrelor COOLMAX® FRESH cu ioni de argint încorporați permanent aduce, de asemenea, proprietăți antibacteriene mari, permanente. Materialul este elastic, rezistent, foarte fin la atingere și își menține forma un timp îndelungat. Prin perierea intensă a părții dorsale, materialul devine voluminos și moale. Această lenjerie intimă se poate purta ca strat prim sau al doilea, zilnic, la diferite sporturi de iarnă și activități de timp liber.

  • material de înaltă calitate cu adaos de ioni de argint
  • lenjerie intimă termo, periată intens pe partea interioară
  • proprietăți antibacteriene permanente înalte
  • transport rapid al transpirației eliberată de corp și capacitate excelentă de termoreglare
  • croială sofisticată
  • design atractiv
  • adecvat ca strat prim sau ca al doilea
  • cusături plate

Specificaţii

Cod producător 18200052
Material 46% poliester COOLMAX® ALL SEASON Fresh, 45% poliester micro, 9% Lycra
Greutate 220 g/m²
Tehnologie Coolmax fresh, Thermo

Tehnologii utilizate

Coolmax fresh

Coolmax Fresh este o marcă comercială Advansa pentru tricotaje care conțin mai mult de 50% fibre de poliester profilat. Patru secțiuni transversale ale fibrelor Coolmax Fresh, cu proprietăți fizice ...

Thermo

Lenjeria funcțională Thermo este foarte elastică cu dosul fin pieptănat. Această lenjerie de corp Thermo ofertă rafinamentul provocător și un design atractiv combinat cu utilizarea de ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative