Sensor MERINO ACTIVE POLO

Tricou damă (1802000105)

În stoc

Termen 3 - 5 zilele lucrătoare

Dacă unul dintre produse nu se află la depozitul central timpul de expediere se poate prelungi.

289,99 Lei cu TVA

Cantitate

  Garanţia originalităţii

În lista de cumpărături

Descriere

Sensor MERINO ACTIVE POLO

Tricou de femei Sensor MERINO ACTIVE POLO, confecționat din lână Merinos de înaltă calitate din Noua Zeelandă. Lâna Merino este foarte confortabilă pe corp, datorită fibrelor lungi și fine care încălzesc și absorb natural transpirația și o evacuează. Un mare avantaj al lânei Merinos este și rezistența ridicată la mirosuri urâte, chiar și atunci când este purtat pe perioade îndelungate. Merinos are proprietăți foarte bune de termoreglare.
  • este rezistent la mirosurile neplăcute
  • lână Merinos de calitate din Noua Zeelandă
  • previne apariția transpirației
  • elimină transpirația eliberată de corp
  • merinos conține lanolină, care are proprietăți antibacteriene
  • produs din surse complet regenerabile

Specificaţii

Numărul articolului 1802000105
Cod producător 19100005
Material 100 % lână Merinos
Greutate 160 g/m²
Tehnologie Merino

Tehnologii utilizate

Merino

Lenjeria funcțională Sensor este confecționată din lâna merinos de calitate, din Noua Zeelandă. Lâna merinos este foarte confortabilă, datorită fibrelor moi și lungi, absoarbe și evacuează în mod ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Sensor MERINO ACTIVE POLO

Preţ: 289,99 Lei