Sensor MERINO ACTIVE POLO W

Tricou funcțional damă (1313032002)

Descriere

Sensor MERINO ACTIVE POLO W

Tricou funcțional de femei Sensor MERINO ACTIVE POLO W, confecționat din lână Merinos de înaltă calitate din Noua Zeelandă. Este un tricou original din lână Merinos, foarte confortabil pe corp, asta datorită fibrelor lungi care absorb natural transpirația și o evacuează. MERINO PT este rezistent la mirosurile neplăcute, chiar și la purtări pe durată mai lungă. Merinos are proprietăți foarte bune de termoreglare.

  • este rezistent la mirosurile neplăcute
  • lână Merino de calitate din Noua Zeelandă
  • elimină spre exterior transpirația eliberată de corp
  • Merinos conține lanolină care are proprietăți antibacteriene
  • produs din surse complet regenerabile

Specificaţii

Numărul articolului 1313032002
Cod producător 19100004
Material 100% Merino Wool
Greutate 160 g/m²
Tehnologie Lână merino, Merino

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Merino

Lenjeria funcțională Sensor este confecționată din lâna merinos de calitate, din Noua Zeelandă. Lâna merinos este foarte confortabilă, datorită fibrelor moi și lungi, absoarbe și evacuează în mod ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

344,99 Lei(26%) 254,99 Lei

IcebreakerTECH LITE SS SCOOP PLUME WMNS

344,99 Lei(26%) 254,99 Lei

IcebreakerTECH LITE SS SCOOP SOLO WMNS

319,99 Lei(23%) 244,99 Lei

IcebreakerSPHERE SS SCOOP WMNS

289,99 Lei(18%) 234,99 Lei

IcebreakerSPECTOR SS SCOOP