Știai că poți afișa un meniu cu produsele aflate în magazinul tău preferat?  │  Voi seta mai târziu
Filtrează
Filtrează
Ofertă produse
Preţ

Pantaloni de schi alpin Salomon

Ne pare rău, niciun produs nu se potrivește criteriilor d-voastră de selectare.

Pantaloni de schi alpin Salomon

Pantalonii de schi au croieli specifice. Cele mai îndrăgite modele sunt cele cu bretele. Dacă vrei să ai parte de confort maxim, atunci alege un model de pantaloni cu un segment impermeabil la spate. În cazul în care cazi sau te așezi pe suprafețe umede, nu vei sta cu griji.

 

Pantaloni de schi

Pe Sportisimo.ro, găsești pantaloni de schi pentru toate nevoile tale.

Pantalonii de schi sunt o parte esențială a echipamentului pentru schi și snowboard. Ei te protejează de frig, vânt și zăpadă, și te ajută să te miști liber pe pârtie.

La Sportisimo.ro, găsești o gamă largă de pantaloni de schi pentru bărbați, femei și copii. Avem pantaloni de schi pentru toate nivelurile de experiență, de la începători la experți.

Pantalonii noștri de schi sunt fabricați din materiale de înaltă calitate, care te vor ține cald și uscat în orice condiții. Avem pantaloni de schi din piele, din materiale sintetice și din materiale combinate.

În plus, pantalonii noștri de schi sunt dotați cu o serie de caracteristici care îi fac perfecți pentru schi și snowboard. Aceste caracteristici includ:

  • Izolație termică
  • Respirabilitate
  • Rezistență la apă și vânt
  • Protecție la cădere

 

Pe Sportisimo.ro avem pentru tine pantaloni de ski și haine de ski pentru copii sau vino în unul din magazinele noastre!

S-ar putea să te intereseze și categoriile: Lenjerie termo | Protecții coloană | Geci schi