Salomon STORMPUNCH PANT M

Pantaloni de iarnă bărbați (1226041474)

Descriere

Salomon STORMPUNCH PANT M

Pantaloni impermeabili și călduroși de bărbați Salomon STORMPUNCH, confecționați din material elastic pentru libertate de mișcare mai bună în timpul schiatului și a activităților realizate cu sau în zăpadă.

  • Tehnologia AdvanceSkin Warm reglează temperatura corpului și încălzește, indiferent de condiții meteorologice. Construcția reflectă căldura corpului pe care ulterior o menține în interior. În plus oferă confort la purtare.genunchi cu formă anatomică
  • cusături complet etanșe în zonele importante
  • bucle pentru curea
  • construcție de uscare rapidă în talie
  • posibilitate de ajustare a taliei cu velcro
  • greutatea indicată este pentru mărimea M

Specificaţii

Cod producător L40443700
Material material elastic în două direcții 2L,100% polyester
Căptușeala 100% poliamidă
Coloană de apă 10.000mm
Greutate 548 g
Tehnologie AdvancedSkin Warm, ADVANCEDSKIN DRY

Tehnologii utilizate

AdvancedSkin Warm

Această tehnologie ajută la controlul optim al temperaturii în orice condiții. Structura specială reflectă excesul de căldură departe de corp, dar menține nivelul optim de căldură pentru a ...

ADVANCEDSKIN DRY

Tehnologia AdvancedSkin DRY oferă protecție împotriva ploii, zăpezii și vântului din exterior. Membrana interioară asigură respirabilitatea și permite evacuarea transpirației pentru confort sporit.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

1 149,00 Lei(37%) de la 719,99 Lei

SalomonSTORMSEEKER JKT M

279,99 Lei(16%) 234,99 Lei

SalomonAGILE HZ MID

234,99 Lei(29%) 164,99 Lei

HannahGRAYER

69,99 Lei(35%) 44,99 Lei

SensorBLACK ACTIVE ȘORT

Produse alternative