Salomon E X-MAX X10 + MERCURY 11

Skiuri coborâre (L40037100)

Produse alternative

2 699,00 Lei 3 649,00 Lei (26%)

SalomonS/RACE SHOT GS + X12TL

2 499,00 Lei 3 449,00 Lei (27%)

SalomonS/RACE SHOT SL + X12TL

Descriere

Salomon E X-MAX X10 + MERCURY 11

Cel mai bun echilibru între performanță, precizie și control asupra schiurilor. Așa sunt schiurile Salomon E X-MAX X10 + MERCURY 11.
  • Semi twin tail: ridicarea tălpii cu jumătate - manevrabilitate mai bună în orice condiții - obloanare mai bună a călcâiului - comportament mai tolerant al schiului
  • Pulse Pad: stratul de cauciuc de pe margine, în zonele critice, asigură o deplasare continuă și contact mai bun al schiurilor cu zăpada.Carve Rocker: permite o manevrare rapidă și precisă în curbe mai mici și îmbunătățește viteza de trecere de la o margine pe alta
  • vârf și călcâi consolidat
  • suprafață structurată TPU, Topsheet (tratament superior)

Specificaţii

Cod producător L40037100
Teren pârtii amenajate
Viteză medie
Construcţie Oversize Active Sidewalls: construcție sandwich cu ABS, transfer fin de forță - aderență margine puternică, dimensiune progresivă a razei: construcție verificată la Cupa Mondială, 5 tăieturi speciale a marginilor pentru rază optimă a arcului, alege lungimea și performanța proprie, POWERLINE Titanium
Nucleu nucleu lemnos;
Sidecat 120/73/106 mm (155 cm), 120/73/104 mm (162 cm), 120/73/102 mm (169 cm), 120/73/100 mm (176 cm)
Radius (lungime) 12m (155 cm), 13m (162 cm), 15m (169 cm), 17m (176 cm)
Legături sistem de legare Easytrak 2 (legături Mercury 11)
Tehnologie Pulse pad/ Oversize pulsepad, Carver Rocker, Powerline Titanium

Tehnologii utilizate

Pulse pad/ Oversize pulsepad

Strat de elastomeri de-a lungul marginii schiului, ajută la eliminarea vibrațiilor și un contact mai liniștit și mai lin cu zăpadă.

Carver Rocker

Extrem de scurt și rocker jos în combinație cu un sidecat larg la vârf, asigură manevrabilitate și viraj ușor, fără să pierdeți din precizie și stabilitate pe margini.

Powerline Titanium

Sistem de amortizare activ din titan, performanță, control, confort și fiabilitate la schiuri pentru pârtie. Tubul de titan este introdus în învelișul de cauciuc, ceea ce ajută foarte mult la ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Cum alegem schiurile

Experiență

  • începător – schiuri mai moi (nucleu din material compozit)
  • avansat – schiuri mai rigide (nucleu lemnos, armare - titan sau carbon)

Lungimea schiurilor (-5 până la -15cm sub înălțimea staturii în funcție de stil și experiență)

  • schiuri mai scurte - începători -15cm (mai ușor de manevrat, stabile la viteză mică, dar instabile la viteză mai mare)
  • schiuri mai lungi - avansați -5cm (mai greu de manevrat, dar mai stabile la viteză mai mare)

MAI MULTE INFORMAȚII ÎN SFATURI PENTRU ALEGERE

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.