Russell Athletic SHORT RA JERSEY

Șort de bărbați (A8-075-1)

Descriere

Russell Athletic SHORT RA JERSEY

Cauți un șort confortabil și tot odată stilat, care să fie adecvat pentru sport și purtare zilnică? Încearcă acești pantaloni scurți excelenți de bărbați Russell Athletic SHORT RA JERSEY care dispun de croială lejeră, mai lungă și sunt decorați cu logo contrastant pe partea frontală. Fii în centrul atenției oriunde și oricând. Arată că ești „in” purtând produse de la marca Russell Athletic!
  • croială confortabilă, mai lungă
  • logo vertical contrastant
  • design modern
  • manoperă de calitate
  • material utilizat: bumbac confortabil

Specificaţii

Cod producător A8-075-1
Material 100% bumbac
Greutate 190g/m

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

79,99 Lei 139,99 Lei (42%)

Russell AthleticSHORT FISH

99,99 Lei 179,99 Lei (44%)

LottoBRYAN VI BERMUDA

109,99 Lei 159,99 Lei (31%)

LoapVERDY

69,99 Lei 124,99 Lei (44%)

Russell AthleticSHORT BASKET

69,99 Lei 99,99 Lei (30%)

Russell AthleticMEN´S JERSEY LONG

Russell Athletic SHORT RA JERSEY

Preţ: 69,99 Lei