Russell Athletic SHORT FISH

Șort de bărbați (A8-070-1)

Descriere

Russell Athletic SHORT FISH

Pantaloni scurți perfectți pentru bărbați Russell Athletic SHORT FISH, adecvați pentru purtare zilnică sau diferite activități sportive. Dispun de tiv contrastant și sunt decorați cu imprimeu O2, aplicat din lateral. Vor deveni rapid îmbrăcămintea ta preferată, asta datorită materialului confortabil din care sunt concepuți. Nu mai sta pe gânduri, achiziționează-ți acest model nou de la Russell Athletic!
  • croială confortabilă
  • tiv contrastant
  • talie elastică ajustabilă cu șnur
  • imprimeu O2 pe lateral
  • design modern
  • manoperă de calitate
  • material confortabil

Specificaţii

Cod producător A8-070-1
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

99,99 Lei 179,99 Lei (44%)

LottoBRYAN VI BERMUDA

69,99 Lei 124,99 Lei (44%)

Russell AthleticSHORT BASKET

109,99 Lei 159,99 Lei (31%)

LoapVERDY

69,99 Lei 99,99 Lei (30%)

Russell AthleticMEN´S JERSEY LONG

69,99 Lei 139,99 Lei (50%)

Russell AthleticSHORT LONG BASKET

Russell Athletic SHORT FISH

Preţ: 79,99 Lei